Leena Jaakonmäki

Etunimi

Leena

Sukunimi

Jaakonmäki

LinkedIn

fi.linkedin.com/in/leenajaakonmaki

Postitoimipaikka

Helsinki

Koulutus

M.Sc, DI (Aalto-yliopisto), ICT, Corporate strategy

Nykyinen yritys

Path4more Oy

Nykyinen tehtävä

Partner, Investor, Business developer

Nykyisen tehtävän kuvaus

Kehittää ja kasvattaa uutta liiketoimintaa

Yritykset, joissa toiminut

Tieto, Tietoenator, VTKK, ABB, RAY, ESMI
Toimialat: ICT, kauppa, valmistava teollisuus, terveysteknologia, julkinen hallinto, digitaaliset kuluttajabisnekset.

Toimialat (Tilastokeskuksen toimialaluokitus 2008)

17 Paperin, paperi- ja kartonkituotteiden valmistus, 28 Muiden koneiden ja laitteiden valmistus, 41 Talonrakentaminen, 47 Vähittäiskauppa (pl. moottoriajoneuvojen ja moottoripyörien kauppa), 61 Televiestintä, 62 Ohjelmistot, konsultointi ja siihen liittyvä toiminta, 63 Tietopalvelutoiminta, 70 Pääkonttorien toiminta; liikkeenjohdon konsultointi, 73 Mainostoiminta ja markkinatutkimus, 82 Hallinto- ja tukipalvelut liike-elämälle, 84 Julkinen hallinto ja maanpuolustus; pakollinen sosiaalivakuutus, 86 Terveyspalvelut, 90 Kulttuuri- ja viihdetoiminta

Erityisosaamiset

Liiketoiminnan kv-johtaminen. Kehitysjohtaminen ja startupit. Myyntijohtaminen, tuotantojohtaminen, tuotteistus, tuotteiden ja palveluiden digitalisointi, Strategia- ja businesskehitys, Digitaalinen markkinointi, Uusien palveluiden ja tuotteiden rakentaminen ja globaali lanseeraus.

Johtoryhmäkokemus (vuosia)

yli 8 vuotta

Hallituskokemus

Kolme hallituspaikkaa startupeissa. Aiempi kokemus 400-600 hengen yksiköiden vetämisestä ja ison 15000 hengen konsernin jr-strategiatyöstä.
Kiinnostaa: kasvuyritykset ja pk-yritykset, joissa kotimaisen ja kansainvälisen kasvun paikka. Samoin isot konsernit, joissa rakennetaan omaa hautomotoimintaa tai haetaan ulkopuolelta uusia omaa toimintaa tukevia digitaalisia liiketoimintalähtöjä.

Lisätietoja

Liiketoimintakokemus: Pohjoismaat, EU, Kiina, USA