Katri Lepomäki

Etunimi

Katri

Sukunimi

Lepomäki

LinkedIn

fi.linkedin.com/in/katrilepomaki

Postitoimipaikka

Espoo

Koulutus

eMBA, AMK restonomi

Nykyinen yritys

Lystila Oy , Senior Consulting and Interim management for transformation in small and middlesize companies. Culture, service design and better leadership.

Nykyinen tehtävä

Autan yrityksiä loistamaan niin henkilöstön kuin tuloksen teossa oman yritykseni kautta vuokrajohtaja tai ostopalvelun kautta.

Nykyisen tehtävän kuvaus

Autan yrityksiä myymään, palvelemaan sekä johtamaan henkilöstöä paremmin, arvojen ja yrityskulttuurin kautta. Työhyvinvointi ja tulokseenteko menevät käsikädessä.

Yritykset, joissa toiminut

Kämp Hotel – kaupallinen johtaja
FlamingoSpa Oy- toimitusjohtaja 2014-2016
Megaklinikka, Omasairaala, Casino Ray, Iss , Hok-Elanto konsulttisopimuksella
Klaus K hotel, operatiivinen johtaja 2005-2008
Next Hotel Linnea, perustaja ja toimitusjohtaja/hotellinjohtaja 1998-2004

Toimialat (Tilastokeskuksen toimialaluokitus 2008)

55 Majoitus, 56 Ravitsemistoiminta, 681 Omien kiinteistöjen kauppa, 682 Omien tai leasing-kiinteistöjen vuokraus ja hallinta, 6831 Kiinteistönvälitys, 70 Pääkonttorien toiminta; liikkeenjohdon konsultointi, 74 Muut erikoistuneet palvelut liike-elämälle, 82 Hallinto- ja tukipalvelut liike-elämälle, 86 Terveyspalvelut, 90 Kulttuuri- ja viihdetoiminta, 93 Urheilutoiminta sekä huvi- ja virkistyspalvelut, 97 Kotitalouksien toiminta kotitaloustyöntekijöiden työnantajina

Erityisosaamiset

Hallituksen varapuheenjohtaja, Toimitusjohtaja tasoinen- liiketoimintajohtaja transformaatioihin palvelu-, terveys-, hyvinvointi- että horeca alalla. Loistavaa asiakaskokemusta ja liikkeenjohtamista – jolloin kutsu usein käynyt minulle. Olen vahva kulttuuri ja muutosjohtaja, aikaansaava niin nopeissa tuloksissa, kuin asiakaskokemuksessa, sekä tiimien rakentamisessa. Ehdottomasti parhaimmillani itsenäisenä toimitusjohtajana, liikeenjohtotehtävissä, kehitystehtävissä kun kyse brändin ja asiakaskokemuksen parantamisessa.

Johtoryhmäkokemus (vuosia)

yli 8 vuotta

Hallituskokemus

Next hotel Linnea Oy, FlamingosSpa Oy, vapaaehtoistyön Centura ry hallitustyö, Hyvinkää-Riihimäki kauppakamarin hallitus. Riihimäen yrittäjien hallitus. Boardprofessional Ry hallitus

Lisätietoja

Intohimoni on tuottaa parempaa laadukkaampaa asiakaskokemusta ja laatua b2c ja bto b Suomessa. Minut kannattaa kutsua paikalle, kun tarvitaan uusi vauhti kulttuurille, asiakaskokemukselle ja yrityksen tarinalle. Innovaattori ja rohkea ideoija että toteuttaja. Olen parhaimmillani palvelualan vikkelissä, ennakkoluulottomissa ja nälkäisissä keskisuurissa tai pk- yrityksissä.