Hallitustyön somevalmennus Sani Leinon johdolla

Board Professionals BPF Finland ry järjestää heti syksyn aluksi hallitustyöhön ja ylimmän yritysjohdon tarpeisiin räätälöidyn sosiaalisen median koulutuksen. Kouluttajana toimii Suomen tunnetuimpiin lukeutuva digitaalisen myynnin ja vaikuttamisen asiantuntija Sani Leino.

Tuleva koulutus on kaksiosainen ja se toteutetaan Messukeskuksessa Helsingissä elo- ja syyskuussa.

Ensimmäinen osa on jo elokuussa ja se paneutuu mm. mistä elementeistä koostuu hallitusammattilaisen asiantuntijabrändi somessa ja miten optimoidaan some profiili hallitusammattilaisen näkökulmasta käytännössä ja viestitään sen avulla asiakkaille ja sidosryhmille.

– Koulutus on hyvin käytännönläheinen ja antaa konkreettisia työkaluja hallitusammattilaisille somessa selviytymiseen ja sen hyödyntämiseen, kertoo Kati Lanu BPF:n hallituksesta.

Toinen koulutuskerta syyskuussa paneutuu sosiaalisen johtajuuden ja avoimen viestinnän merkitykseen modernissa vaikuttajatyössä. Illan aikana opitaan kuinka vaikuttaja voi käytännössä kasvattaa asiantuntijaverkostoaan relevanteilla päättäjillä ja vaikuttajilla.  

– Erityisen kiinnostavaa on kuulla Sani Leinolta kuinka hallitusammattilaisen pitäisi ymmärtää oma roolinsa somessa ja kuinka he voivat välttää sudenkuopat sosiaalisen median keskusteluissa, jatkaa Lanu koulutuksen sisällöstä.    

Social selling huippuvaikuttaja valmentajana

Board Professionals BPF:n Finlandin uuden koulutuksen vetäjänä toimii Sani Leino, todellinen sosiaalisen liiketoiminnan sanansaattaja, joka tunnetaan energisistä ja mukaansatempaavista myyntivalmennuksista ja myynnin motivaatiopuheista. Hän on tunneälykkään myyntityön ja sosiaalisen myyntityön (Social Selling) valmentaja.

Vuonna 2016 Sani listattiin maailman sadan vaikutusvaltaisimman Social Selling vaikuttajan joukkoon maailmassa, jonka lisäksi hän on ainoana suomalaisena ollut mukana luomassa maailman ensimmäistä digitaalisen myynnin ammattilaistutkintoa (Professional Diploma in Digital & Social Selling) arvostetulle Digital Marketing Institutelle Irlantiin.

Koulutukseen voivat osallistua BPF:n jäsenten lisäksi myös ei-jäsenet. Paikkoja on rajoitetusti , joten kannattaa varmistaa oma ajoissa.

HALLITUSJÄSENEN SOME-VALMENNUS (osat 1 ja 2)
Ajankohta: 1.osa 15.8. klo 17-20.30. / 2.osa 10.9. klo 17-20.30
Paikka: Messukeskus, Helsinki
Ilmoittautuminen:

BPF:n jäsenille yhteensä 70 € (erikseen 40)
ILMOITTAUDU

Ei-jäsenille yhteensä 150 € (erikseen 80 €) ILMOITTAUDU

https://boardprofessionals.fi/tapahtumat/

Lisätietoja:
Kati Lanu puh. 040 523 0343, BPF ry Hallitus
Riitta Salenius-Mela, 040 500 9841, BPF ry Hallitus
Berit Virtanen-Thewlis, puh. 040 5114460, BPF ry Hallitus