Haku auki seuraavaan EWoBin C-level School -ohjelmaan Brysselissä

Suuren suosion saanut European Women on Boards (EWoB) naisjohtajajärjestön C-Level School hakee nyt seuraavaan ohjelmaansa osallistujia. Ohjelma järjestetään syyskuusta tammikuuhun verkkokoulutuksena.

C-Level School on EWoBin ohjelma muutosagenteille, jotka ymmärtävät liiketoiminnan tulevaisuuden haasteita ja johtavat organisaatioitansa muutoksessa menestyksekkäästi. Ohjelman tavoitteena on luoda naisjohtajille entistä parempia valmiuksia ja verkostoja osallistua Eurooppa-tason päätöksentekoon johtoryhmissä ja hallituksissa.

Ensimmäiseen opinto-ohjelmaan osallistui 40 naista 13 Euroopan maasta. Ohjelman teemoina olivat digitaalinen transformaatio, liiketoiminnan disruptio, tiedon voima, innovaatiojohtaminen, hallitustyöskentelyn salat ja johtajuuspersoonallisuuksien rakentaminen. Näkökulmia näihin aiheisiin tarjosivat mm. McKinsey, Heidrick&Struggles, Korn Ferry, Vodafone sekä useat muut alansa johtavat yritykset .

Seuraava ohjelma käynnistyy 9. syyskuuta 2020 ja päättäjäiset Brysselissä on suunnitteilla 21. tammikuuta 2021. Hakuaika päättyy 21.6.2020 ja hakea voit suoraan EWoBin verkkosivuilta.

Ohjelmaan valittavilla henkilöillä pitää olla kokemusta:

  • kansainvälisestä bisneksestä, jolla on toimintaa yli viidessä EU-maassa
  • liiketoimintayksikön johtamisesta tai johtoryhmän jäsenyydestä paikallisen yritysyhteisön sisällä tai 
  • senioritason johtajana, jolla on yli 10-jäseninen kansainvälinen tiimi
  • liikevaihto vähintään 15 milj.€ /v.

EUROPEAN WOMEN ON BOARDS (EWoB) LYHYESTI

European Women on Boards on Suomen, Norjan, Ranskan ja Belgian naisjohtajajärjestöjen vuonna 2013 käynnistämä hanke.  EWoBin missio on saavuttaa tasa-arvo eurooppalaisessa päätöksenteossa. Se on verkosto eurooppalaisille kansallisille järjestöille, joiden tavoitteena on edistää diversiteettiä ja tasa-arvoa.

Koulutustoiminnan lisäksi EWoB järjestää mentorointiohjelmia ja tekee vuotuista tutkimusta tasa-arvon toteutumisesta EURO STOXX 600-yrityksissä.  Lisää tietoa EWoBin toiminnasta löydät täältä.