Vuosiseminaarissa digitaalisuus ja johtamisen murros

Board Professionals Finland ry:n vuosiseminaari torstaina 17. marraskuuta 2016 läpivalaisee digitaalisuuden tuomaa murrosta työhön ja johtamiseen hallitustyön näkökulmasta.

– Hallituskokoonpanojen monimuotoisuus on yksi keino varmistaa yritysten kyky tunnistaa ja ohjata digitaalisuuden tuomia muutoksia liiketoiminnan eduksi. Olemme viemässä suomalaista osaamista kansainvälisiin yrityksiin ja voimme osaltamme välittää kansainvälistä osaamista myös suomalaisten yritysten hallituksiin, toteaa BPF ry:n puheenjohtaja Iris Karjula.

Suomalaisten hallitusnaisten BPF ry toimii perustajajäsenenä European Women on Boards -verkostossa, joka on tänä vuonna julkaissut tutkimuksen Euroopan pörssiyhtiöiden hallituskokoonpanoista ja johdon palkkauksesta sekä luonut nyt kansainvälisen hallitusjäsenpankin, jonka 150 osaajan joukossa on jo 21 suomalaista. Myös EWoB:n mentorointiohjelmalla vahvistetaan hallitusvalmiuksia Euroopan eri maissa liike-elämässä toimivien naisten joukossa.

Torstaina 17.11.2016 Pörssissä Helsingissä järjestettävässä seminaarissa puhuvat mm. PwC Strategy& -toiminnon VP Roman Friedrich, Postin toimitusjohtaja Heikki Malinen, Aalto-yliopiston kyberturvallisuuden professori Jarmo Limnell, Ilmarisen varatoimitusjohtaja Sini Kivihuhta, Pohjoisranta Burston-Marstellerin toimitusjohtaja Clarisse Berggårdh ja Kiosked-yhtiön Lars-Michael Paqvalen ja Berit Virtanen-Thewlis.

Board Professionals Finland ry on kasvanut kymmenessä vuodessa noin 150 aktiivisen jäsenen yhdistykseksi. Toimijat edustavat työssään ja hallitustehtävissään monipuolisesti suomalaisen elinkeinoelämän ja hallinnon eri aloja.

 
Lue lisää EWoB-tutkimuksesta ja -projekteista: http://european.ewob-network.eu/projects/ewob-studies/