BPF mukana Global Dignity Girls Finland -tapahtumassa

Puheenjohtajamme Ann Wahlroos-Jaakkola oli lokakuun lopussa puhumassa Global Dignity Girls Finland -tapahtumassa Viikissä. Annu toi puheessaan esille sitä, miten tärkeää on uskoa itseensä ja toteuttaa unelmansa, ja miten hyvä itsetunto auttaa molemmissa.

Suomessa ensi kertaa järjestetty Global Dignity Girls 2015 -tapahtuma kokoasi merkittäviä huippupuhujia Helsingin yliopiston Viikin normaalikoululle innostamaan nuoria tyttöjä uskomaan unelmiinsa. Tiistaina 20. lokakuuta 2015 järjestetyssä noin kolmetuntisessa tapahtumassa haluttiin inspiroida nuoria uskomaan itseensä ja annettiin aineksia unelmiin sekä niiden toteuttamiseen.

Kuva (c) Kirill Reznik / Sofia Reznik

Kuva (c) Kirill Reznik / Sofia Reznik

Tapahtuman tavoitteena on rohkaista tyttöjä uskomaan siihen, että unelmat ovat saavutettavissa, kunhan niiden eteen on valmis tekemään lujasti töitä. Global Dignity Girls -tapahtuma tarjoaa osallistujilleen puhujien rehellisiä ja rohkeita tarinoita siitä, kuinka nämä ovat saavuttaneet menestystä elämässään tai onnistuneet ratkomaan elämässä kohtaamiaan haasteita. Tapahtuma on osa kansainvälisen Global Dignity -järjestön toimintaa. Global Dignity on vapaaehtoisvoimin rakennettu puolueeton ja voittoa tavoittelematon organisaatio, jonka tavoitteena on sekä yksilön että yhteiskunnallisen tason ihmisarvoisemman elämän edistäminen.

Lisää tietoa löydät järjestön nettisivuilta:
http://globaldignityfinland.com/