Tapahtumakalenteri 2015

BPF jäsentapahtumat 2015

Helmikuun jäsentilaisuuteemme on 26.2.2015 klo 17.00 Svenska Klubbenilla. Tilaisuuden puhujana on BPF ry:n jäsen, toimitusjohtaja Marja Aarnio-Isohanni, Esperi Care Oy. Marja kertoo Esperi Caren kasvutarinasta ja siitä miten yrityksestä on kasvanut yli 130 milj.€ hoivayritys ja alansa edelläkävijä. Kuulemme myös Esperin yritysostoista sekä kaikkia kiinnostavasta ja ajankohtaisesta sote-uudistuksesta. Marja Aarnio-Isohanni, PhD, MBA on ollut Esperi Caren toimitusjohtajana vuodesta 2003.

Esperi Care on Suomen johtavia hoiva-alan yrityksiä. Se tarjoaa asumispalveluita ikääntyneille, mielenterveyskuntoutujille ja kehitysvammaisille. Esperi Caren liikevaihto on 130 milj.€ ja yhtiössä työskentelee 3000 työntekijää. Yhtiö on kasvanut voimakkaasti viime vuosina sekä orgaanisesti että yritysostoilla. Yhtiö on ostanut 64 pienempää hoivayritystä ja myynyt pois kaiken alkuperäisen liiketoiminnan .

Tilaisuuden jälkeen meillä on mahdollisuus omakustanteiseen iltapalaan ja verkostoitumiseen. Ilmoittaudu BPF sähköpostiin heti tai viimeistään 22.2.2015 mennessä. Laita kalenteriisi myös yhdistyksen vuosikokous 26.3 klo 17.00 johon tulet saamaan erillisen kutsun. Kokouksen jälkeen jatkamme jäsentilaisuudella jonka puhujana on Maaret Heiskari, Lemminkäinen Oyj.

Terveisin BPF ry hallitus.

BPF tapahtumakalenteri 2015