Äänestyskutsu: Customer Advocates on Board -projektin tuloksista kirja

Board Professionals Finland ry oli syksyllä 2015 mukana vastaamassa Customer Advocates on Board -projektin nettikyselyyn, jossa kartoitettiin yritysten hallitustyöskentelyä asiakasajattelun näkökulmasta. Tuloksia on jaettu laajasti siitä lähtien, mm. Board Professionals Finland ry:n jäsenkirjeessä sekä Hallituspartnereiden seminaareissa.

Projektissa on nimekkäiden asiantuntijoiden verkosto Directors on Board, jonka kanssa päätimme, että tästä teemasta kannattaa kirjoittaa kirja! Osa verkoston jäsenistä kirjoittaa ja osa toimii asiantuntijatukena.

Kirjassa on viisi loistavaa hallitustyöhön soveltuvaa teemaa, joita kirjailijat käsittelevät teksteissään: tutustu ja äänestä mielestäsi mielenkiintoisimmat jatkoon http://onboard.fi/kirjaprojekti-4/ -sivustolla.

Äänestäminen on nopeaa: teksteistä on koottu jatkoon äänestämistä varten lyhyet ingressit. Tutustu ja valitse mielestäsi kolme parasta jatkoon kirjoittamalla tekstien numerot äänestyslomakkeeseen. Äänestysaikaa on keskiviikkoon 31.8.2016 saakka. Äänestyksen päätyttyä julkaisemme voittajat projektin sivuilla www.onboard.fi

Seuraa projektia ja osallistu keskusteluun myös https://twitter.com/OnBoardFi

Ystävällisin terveisin

Iris Karjula

 

Lisätietoja kyselystä:

·       Tarja Ilvonen, projektin omistaja ja EPSI-Rating Suomen toimitusjohtaja, puh. 050 569 1921, tarja.ilvonen@epsi-finland.org

·       Tuija Koskimäki, projektin omistaja, puh. 050 540 7522, tuija.koskimaki@kotikone.fi